Вече се появиха цял рояк слухове за това дали Меган Маркъл

...
Вече се появиха цял рояк слухове за това дали Меган Маркъл
Коментари Харесай

Хари и Меган поставиха 3 условия на Двореца, за да присъстват на коронацията на Чарлз III

Вече се появиха цялостен рояк слухове за това дали Меган Маркъл и принц Хари възнамеряват да участват на коронацията на крал Чарлз на 6-ти май 2023 година Последната информация по темата дойде от кралски кореспонденти и източници, които настояват, че херцогът и херцогинята на Съсекс може да лишат кралските особи от наличието си, в случай че Дворецът не съблюдава три техни искания.

Изискване номер 1

Принц Арчи и принцеса Лилибет да бъдат част от събитието

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са поискали децата им Арчи, който ще навърши 4 годинки през май, и Лилибет, която навършва 2 годинки през юни, да бъдат включени в тържественото събитие. Съобщенията все още са, че децата даже не са поканени.

Източник сподели пред изданието Mirror, че „ кореспонденцията от Бъкингамския замък не загатва Арчи или Лилибет “ и „ оповестява се, че двойката не е имала информация дали децата са били включени в проектите “.  Арчи и Лили се смятат за „ доста дребни “, с цел да участват.

Децата на принц Уилям и принцеса Катрин – принц Джордж, на 9, принцеса Шарлот, на 7, и принц Луис, който навършва 5 идващия месец – ще вземат участие в коронацията.

 меган лили арчи хари Getty, Instagram

Изискване номер 2 

Рожденият ден на принц Арчи да бъде споменат 

„ Дворецът се пробва да завърши договарянията допустимо най-бързо, тъй като не могат да оставят нещата за последния миг. Това може да докара до безпорядък. Въпреки това, нещото, за което упорстват Съсекс, е те да присъстват с останалата част от фамилията в двореца по-късно същия ден “, сподели вътрешен човек (чрез New York Post).

Поради забавно стичане на събитията, рожденият ден на принц Арчи се пада на същия ден като коронацията. Източникът продължи: „ Също по този начин рожденият ден на принц Арчи е в деня на коронацията, тъй че те биха желали някакво отбелязване на този мотив на обяд или банкет за питиета. Дори в случай че това е просто привет за честит рожден ден. "

 чарлз меган хари Getty

Изискване номер 3

Да са на балкона с останалите членове на кралското семейство

Съобщава се, че Меган Маркъл и принц Хари желаят да бъдат на фамозния балкон на двореца с останалата част от работещото кралско семейство в деня на коронацията.

Кралският източник Анджела Молард каза за Express, че няма „ никакъв късмет “ това да се случи. „ Последното нещо, което споделиха, е, че желаят да бъдат на балкона за коронацията, като в същото време не дават удостоверение, че ще бъдат там. Остават още пет седмици, те [Дворецът] се нуждаят от малко обмисляне към това, би трябвало да знаят дали да оставят столовете настрани “, показа Молард. „ Няма късмет да са на балкона – кралицата искаше монархия в понижен състав. Чарлз в допълнение постанова това. Той се оправи отлично с Андрю и те би трябвало да се извърнат и да кажат, че няма късмет да получат място на този балкон. "

Ще почете ли Дворецът настояванията на Хари и Меган?

Възможно най-краткият отговор на този въпрос е – малко евентуално. Но въпреки всичко място за компромис има.

Кралският източник сподели също: „ Много е допустимо нещата да стигнат до задънена улица и те да не участват. Но Дворецът прави всичко по силите си това да не се случи. "
 Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети  Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети  Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети  Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР